OVER ONS

Service staat bij ons hoog in het vaandel en onze kracht. Onze cliënt wist wat hij wilde, en hij kreeg het. We zullen ons best doen om je tevreden te stellen. In vergelijking met onze concurrenten geef je echter een stuk minder bij ons uit. Onze chauffeurs worden niet alleen geselecteerd op basis van hun rijvaardigheid en straatkennis, maar ze worden ook geselecteerd omdat ze bereid zijn om kwaliteitsdiensten te verlenen.

In tegenstelling tot andere online aanbieders hebben wij een ECHTE TAXIVERGUNNING.

Onze missie: een taxi markt waarbij de mobiliteit op zijn efficiënst is ingericht, en vraag & aanbod zo perfect mogelijk op elkaar afgestemd zijn. 

  • ERVAREN TEAM TAXI ONDERNEMERS

    Het team achter taxikorting.nl bestaat uit meerdere taxiondernemer en voormalig taxichauffeurs. Sinds 2017 zijn de handen ineen geslagen. De gebundelde kennis en ervaring die sinds 1992 is opgedaan zorg voor een sterke basis, dat snel is gegroeid. Dit door de gunstige prijzen en de kwaliteit die hoog in het vaandel staat. Naast eigen chauffeurs die in dienst zijn, gebruiken wij een landelijke dekking van collega taxi bedrijven en zelfstandige taxi chauffeurs.

  • 5000+ TAXIRITTEN IN 2018

    In 2018 verwerkte wij al zo’n 5000 taxi ritten per jaar. Door samenwerking met lokale zelfstandige taxi chauffeurs werd de capaciteit nog meer uitgebreid. Door media uitingen en mond op mond reclame wisten al gauw meer klanten ons te vinden. Dit beperkte zich niet alleen tot Alphen aan den Rijn, waar de samenwerking is gestart, maar ook tot het overgrote deel van de randstad. 

  • 250+ AANGESLOTEN CHAUFFEURS

    Deze dagen rijden wij met een eigen team van 20 chauffeurs. En daarnaast hebben wij ondersteuning van 250 aangesloten taxi chauffeurs of taxi bedrijven uit de hele regio. Hiermee weten wij 24/7 klaar te kunnen staan voor een ieder die een taxi nodig van en naar elke bestemming in Nederland, maar ook daarbuiten. Hierbij kun je denken aan bestemmingen in België, Duitsland, Luxemburg en zelfs Frankrijk. Uiteraard vervoeren wij passagiers ook naar elke luchthaven in de EU.

© Copyright 2022 taxikorting.nl